BOOKING AF LEKTIONER I 2022

Gå ind på golf.dk og kom tættere på spil i verdensklasse:-)

TRÆNING OG UDSTYR

CLAUS THANE ER UDDANNET PGA INSTRUKTØR OG FITTER MED SPECIALE I PING, TITLEIST OG SRIXON SAMT UNDERVISNING MED TRACKMAN SAMT MYBALANCE.

Mere end 25 års erfaring som PGA træner samt uddannet hos PING i Arizona som fitter samt kursus hos TITLEIST i England og erfaring fra mange år i branchen som anerkendt clubfitter samt træner er du i trygge hænder hos Thanegolf. Vi ved at udstyr og træning er vigtigt og det rette udstyr før dit golfspil meget nemmere. Har du mindre fart i svinget findes der udstyr fra XXIO som hjælper dig til længere drives uanset om du er mand eller dame.

SAMMEN SKABER VI ET STABILT SVING, MED FORUDSIGELIG BOLDFLUGT!

Trackman

Den mest præcise boldradar, som selv spillere som Tiger Woods, fra PGA-TOUREN stoler på og bruger i sin træning.

Jeg vil påstå, at har man ikke prøvet undervisning udfra data, har man snydt sig selv. Man behøver ikke at interessere sig for den - men det gør det meget lettere, at se ens fremskridt. Således kommer man til at se processen i træningen, hvis bolden ikke gør som man forventer efter 3 sving. Det bliver meget nemmere, at stole på, at det man gør, er det rigtige, idet data’en fra trackman understøtter dine fremskridt.

Eva Heikamp

Danmarksmester 

Eva er en af klubbens medlemmer som har været medlem siden begyndelsen i 1974 og nu er blevet Danmarksmester i sin række. Tillykke til Eva.

Camilla Thane

Junior og ung golfer på 10 år.

Her foran den største golfmesse i verdenen. Afholdes normalt i Orlando, Florida.

BOOK DIN LEKTION, KLIK PÅ GOLF.DK OG BRUG GOLFBOX